زرشک پلو با مرغ
مواد لازم زرشک پلو با مرغ
- برنج ۴ لیوان
- پیاز کوچک ۳ عدد
- زرشک ۱ لیوان
- شکر ۲ قاشق مرباخوری
- مرغ بدون پوست ۳۰۰ گرم
- کره ۱ قاشق غذاخوری
- زعفران، نمک و زردچوبه به میزان دلخواه
- روغن مخصوص سرخ کردن ۲ قاشق غذاخوری
- سیب زمینی ۱ عدد به دلخواه
طرز تهیه زرشک پلو با مرغ
برای تهیه یک زرشک پلوی مجلسی و خوشمزه ابتدا تکههای مرغ را بدون افزودن ادویهای در ۲ قاشق غذاخوری روغن سرخ کنید و بعد از طلایی شدن، پیازها را بیفزایید و پس از افزودن نمک و زردچوبه، مقداری آب بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم پخته شوند. در قابلمهای که آب در حال جوشیدن است، برنج را بریزید و بعد از گذشت چند دقیقه آن را آبکش کنید.
- ۹۶/۰۴/۲۰