خورش کدو و آلبالو یکی از خورش های خوشمزه ایرانی است که مانند خورش ریواس یک خورش فصلی است. کدو سبز تقریبا همیشه در بازار موجود است ولی آلبالو فقط در فصل تابستان در بازار موجود است. توصیه می کنیم این خورش تابستانی را حتما امتحان کنید. در ادامه با آموزش آشپزی و دستور پخت خورش کدو و آلبالو با پورتال فارسینو همراه باشید.
مواد لازم خورش کدو و آلبالو | |
گوشت خورشتی | ۴۰۰ گرم |
کدو سبز | ۱۰ عدد |
آلبالو | ۴۰۰ گرم |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق مرباخوری |
پیاز | ۱ عدد |
روغن مایع | به میزان کافی |
نمک و ادویه | به میزان کافی |
طرز تهیه خورش کدو و آلبالو
ابتدا پیاز را خرد کرده و در روغن با مقداری زردچوبه تفت دهید. سپس گوشت را پس از خرد کردن به پیاز اضافه کنید.
مواد را تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند سپس مقداری آب اضافه می کنیم و اجازه می دهیم گوشت کاملا بپزد.
کدو ها از وسط نصف کنید و در روغن سرخ کنید. بعد از پختن گوشت ، کدوها را به آن اضافه کنید ، سپس رب گوجه فرنگی و مقداری دارچین را در آن بریزید.
در این فاصله آلبالوی هسته گرفته شده را با آب بجوشانید تا کمی نرم شود وقتی که خورش آماده شد در پنج دقیقه آخر آلبالو به خورش اضافه شود تا خورش خوشرنگ بماند.
پس از اماده شدن خورش آنرا با برنج سرو کنید. این خورش طعم خوشمزه ای دارد و در فصل تابستان که آلبالو در بازار هست می توانید آن را امتحان کنید