آموزش کامل طرز تهیه سوپ ذرت مکزیکی خوشمزه و مجلسی با شیر
دستور آشپزی و طرز پخت سوپ ذرت مکزیکی خوشمزه
مواد لازم سوپ ذرت مکزیکی
ذرت تازه :•: سه عدد
آب مرغ :•: 3 پیمانه
شیر :•: 1 پیمانه
پیاز قرمز :•: ¼ پیمانه
گوجه فرنگی :•: به مقدار دلخواه
لیمو ترش :•: به مقدار دلخواه
پنیر فتا :•: به مقدار دلخواه
پودر فلفل قرمز :•: به مقدار دلخواه
گشنیز تازه :•: به مقدار دلخواه
ذرت کبابی :•: به مقدار دلخواه
نمک :•: به مقدار دلخواه
فلفل سیاه :•: به مقدار دلخواه
دستور آشپزی و طرز پخت سوپ ذرت مکزیکی خوشمزه
طرز تهیه سوپ ذرت مکزیکی
ذرت را پوست بگیرید و تمیز کنید و دان کنید. پیاز قرمز را ریز خرد کنید تا ¼ پیمانه شود. روغن را داخل قابلمه بریزید. حرارت را روی متوسط تنظیم کنید.
وقتی که روغن گرم شد، پیاز را اضافه کنید و در ظرف را بگذارید و اجازه بدهید تا پیازها نرم شوند. پیازها را هم بزنید (حدود 5 دقیقه) تا زمانی که مطمئن شوید پیازها حسابی پختهاند.
ذرت و آب مرغ را به پیازهای پخته اضافه کنید (به جای آب مرغ میتوانید از سوپ جوجه کم نمک آماده یا سوپ سبزیجات دلخواهتان استفاده کنید).
برای 5 دقیقه با حرارت زیاد بگذارید همانطور بجوشد. زمانی که مخلوط به جوش آمد درجه حرارت را کم کنید و 25 دقیقه بگذارید تا کم کم بجوشد و ذرتها پخته و نرم شوند.
زمانی که پخت کامل شد، با گوشتکوب برقی یا غذاساز مخلوط را پوره کنید. پنیر فتا و گشنیز را خرد کنید. گوجهفرنگی را نیز ریز خرد کنید.
شیر را اضافه کنید، لیمو ترش، نمک، فلفل قرمز و سیاه را به اندازه دلخواهتان به آن بیفزایید.
سوپ را هم میتوانید گرم و هم سرد در کاسههای کوچک با تزیینات مختلف (گوجهفرنگی، پنیر فتا و گشنیز، ذرت کبابی) سرو کنید.
این سوپ یکی از خوشمزه ترین سوپ هایی است که با ذرت تهیه می شود و به سوپ ذرت تند یا سوپ ذرت مکزیکی معروف است.
آموزش کامل طرز تهیه سوپ ذرت مکزیکی خوشمزه و مجلسی با شیر
- ۹۶/۰۸/۰۳