آموزش طرز تهیه مربای ژله ای مارمالاد زردآلو خوشمزه و زعفرانی
آموزش دستور تهیه و مواد لازم مارمالاد زردآلو خوشمزه و ژله ای
مواد لازم برای مارمالاد زردآلو
زردآلو :•: 1 کیلو
شکر :•: 1 کیلو
پودر ژلاتین :•: 1 قاشق مرباخوری پر
زعفران آبگرفته غلیظ :•: 2 قاشق غذاخوری
آبلیمو :•: 1 قاشق سوپخوری
گلاب :•: 1 قاشق سوپخوری
آموزش دستور تهیه و مواد لازم مارمالاد زردآلو خوشمزه و ژله ای
طرز تهیه مارمالاد زردآلو
برای تهیه مربای ژله یا مارمالاد زردآلو ابتدا زردآلو ها را با دستگاه غذا ساز له کنید به حدی که آب نیندازد.
سپس با شکر مخلوط کرده و روی شعله قرار دهید تا قوام آید سپس زعفران را بدان افزوده و در این فاصله گلاب را با پودر ژلاتین مخلوط و به روش بن ماری روی کتری کاملا حل کنید.
در آخر کار آبلیمو را به مربا اضافه کرده مخلوط کنید و زیر شعله را خاموش کرده سپس گلاب و ژلاتین را اضافه نموده و کاملا مخلوط کنید.
پس از سرد شدن درون شیشه با درب محکم نگهداری نمایید. بعد از زدن زعفران و خنک شدن و سفت شدن ، مربا بیشتر خودش را نشان می دهد.
این مربای ژله ای طعم بسیار خوبی دارد و غلظت بالایی دارد که می توانید برای صبحانه و عصرانه به همراه پن کیک مصرف نمایید.
آموزش طرز تهیه مربای ژله ای مارمالاد زردآلو خوشمزه و زعفرانی
- ۹۶/۰۷/۳۰