آموزش طرز تهیه استیک گوشت گوساله و گوسفندی خوشمزه و مخصوص
دستور آشپزی و طرز پخت استیک خوشمزه و مخصوص در منزل
مواد لازم استیک گوشت
سویا سس :•: 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون :•: 2 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی خرد شده :•: 1عدد
پیازچه خرد شده :•: 100 گرم
نخود پخته :•: 50 گرم
نمک و فلفل :•: به میزان لازم
گوشت راسته گوسفندی یا گوساله :•: 2 تکه (250 گرم)
نعناع :•: به میزان لازم
طرز تهیه استیک گوشت
برای تهیه استیک گوشت ابتدا باید گوشت را مزه دار کنید، پس گوشت گوسفندی را روی تخته آشپزخانه قرار دهید و با یک قاشق روی تمامی گوشت را با سویا سس آغشته کنید،سپس روغن زیتون را روی گوشت بریزید و با قاشق به تمامی قسمتهای گوشت روغن زیتون را بکشید و به هر میزان که به فلفل تمایل دارید روی گوشت بپاشید و گوشت را در بشقاب یا سینی بگذارید و بمدت 3ساعت در یخچال بگذارید.
پس از 3 ساعت گوشت را از یخچال خارج کنید و مجددا روی تخته آشپزخانه بگذارید و با بیفتک کوب شروع کنید به کوبیدن گوشت تا خوب نرم شود بعد روی توری کباب پز گوشت را بگذارید و روی منقل یا زغال یا آتش آن را کباب کنید،که اگر دوست داشته باشید طعم دودی نیز بخود میگیرد.
منبع : استیک گوشت مجلسی
لینک منبع اصلی : http://mepatogh.ir/16768/steak/