وب تفریحی دنی

اس ام اس عکس مدل لباس مدل مو آرایش

وب تفریحی دنی

اس ام اس عکس مدل لباس مدل مو آرایش

طبقه بندی موضوعی
پیوندها
  • ۰
  • ۰

دستور قدم به قدم طرز تهیه کشک و بادمجان شمالی خوشمزه و مجلسی

آبگوشت کشک بادمجان,آبگوشت کشک لرستان,آبگوشت کشک لری

طرز تهیه کشک بادمجان

ابتدا باید کاری کنیم که زمان سرخ کردن بادمجان روغن را به خود جذب نکنند. برای این منظور بادمجان را پوست می کنیم و خرد می کنیم.سپس روی بادمجان ها نمک می پاشیم و حدود 20 دقیقه کنار می گذاریم ، اینکار باعث می شود آب بادمجان خارج شود و در زمان سرخ کردن روغن کمتری جذب کند.

بعد از 20 دقیقه به اتمام رسید تابه ای روی اجاق گاز می گذاریم و بعد از اضافه کردن روغن با حرارت متوسط بادمجان ها سرخ می کنیم. پس از اینکه تمام بادمجان را سرخ کردیم آنها را در قابلمه می ریزیم و سیرها رویشان رنده می کنیم. سپس با گوشتگوب بادمجان ها و سیرها را بخوبی مخلوط و له می کنیم.


منبع : کشک و بادمجان

لینک منبع اصلی : http://namakstan.net/52391-kashk-bademjan.html

  • ۹۶/۰۵/۰۴
  • ادمین صادق

آشپزی

کشک و بادمجان

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی