آموزش طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت در ماهیتابه یا تابه براحتی در منزل
مواد لازم پیتزا قارچ و گوشت
- آرد 3 پیمانه
- ماست 1 پیمانه
- پکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
- نمک 1/3 قاشق غذاخوری
- تخم مرغ 2 عدد
- روغن مایع 4 قاشق غذاخوری
- گوشت چرخ کرده 350 گرم
- رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
- پیاز متوسط 1 عدد
- سیر رنده شده 2 حبه
- فلفل دلمهای به میزان کافی
- قارچ 100 گرم
- پنیر پیتزا به میزان کافی
- نمک و فلفل به میزان لازم
- پودر کاری و آویشن به میزان لازم
دستور تهیه نان پیتزا با ماهیتابه
- آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم الک کنید.
- ماست، تخممرغ و روغن را با هم بزنید و مخلوط آرد را روی آن بریزید.
- سپس خمیر را با قاشق هم بزنید تا کاملا یکدست شود. (این خمیر تا پایان حالت چسبندگی خواهد داشت. پس از اضافه کردن آرد بیشتر خودداری کنید).
- خمیر را در جای گرم به مدت 30 دقیقه کنار بگذارید.
دستور پخت پیتزا قارچ و گوشت
- جهت تهیه پیتزا بدون فر ابتدا؛ پیاز را خرد کرده و در روغن تفت دهید.
- سیر لهشده را به آن اضافه کرده و گوشت چرخشده را نیز به آن اضافه کنید و هم بزنید.
- سپس رب گوجهفرنگی و نمک و فلفل و ادویههای دلخواه را به گوشت اضافه کرده و با نصف لیوان آب به مدت یک ربع بپزید تا حدی که آب آن کشیده شود.
- در ظرف دیگری، فلفلدلمه و قارچ خردشده را با مقداری روغن و با حرارت زیاد تفت دهید، در این صورت فلفل و قارچ آب خود را از دست نمیدهند و تغییر رنگ نخواهند داد.
- بعد از سرخشدن قارچ و فلفل، آنها را کنار بگذارید.
- تابه مورد نظر را چرب کنید و خمیر را با انگشتانی که آنها را هم چرب کردهاید، کف ظرف پهن کنید.
- دقت کنید که خمیر نازک باشد اما پاره نشود. این میزان خمیر برای 3 تابه با قطر 30سانتیمتر کافی است.
- بعد از آنکه خمیر را پهن کردید، درب تابه را بگذارید و خمیر را به مدت 5 دقیقه با حرارت ملایم بپزید.
- سپس در ظرف را برداشته، گوشت، قارچ، فلفل دلمه، آویشن و پنیر پیتزا را روی نان پیتزا ریخته دوباره در ظرف را بگذارید تا وقتی که پنیر آب شود.
- بعد از 10دقیقه در ظرف را بردارید و دوباره به مدت 10 دقیقه حرارت دهید.
- اگر میخواهید نان پیتزا حالت خشکتری پیدا کند، میتوانید کمی حرارت را زیاد کرده و مرتب آن را چک کنید تا خمیر نسوزد. / منبع : پیتزا قارچ و گوشت به نقل از سایت نمکستان
نکاتی در مورد طبخ پیتزا قارچ و گوشت
- این پیتزا بسیار ساده و سریع است. فقط به یاد داشته باشید که خمیر را زیاد کلفت نگیرید زیرا ممکن است که مغز پخت نشود.
- به خاطر اینکه این پیتزا بدون فر و داخل تابه پخته شده و فقط باید خمیر آن مغز پخت شود، همه مواد روی پیتزا را باید از قبل نیمپز یا کاملاً پبزید. حتی اگر تمایل دارید روی پیتزا از حلقههای پیاز یا زیتون استفاده کنید، باید آنها را تفت داده باشید.
کلمات مرتبط پیتزا قارچ و گوشت در گوگل
پیتزا قارچ و گوشت چرخ کرده
پیتزا قارچ و گوشت طرز تهیه
پیتزا قارچ و گوشت تکه ای
پیتزای قارچ و گوشت خانگی
تهیه پیتزا قارچ و گوشت
آموزش پیتزا قارچ و گوشت
کالری پیتزا قارچ و گوشت
دستور پیتزا قارچ و گوشت
قیمت پیتزا قارچ و گوشت
طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت چرخ کرده
پیتزا با گوشت چرخ کرده و قارچ
غذا با قارچ و گوشت چرخ کرده و پنیر پیتزا
طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت با مایکروفر
طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت خانگی
طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت خوشمزه
طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت در فر
طرز تهیه ی پیتزا قارچ و گوشت
طرز تهیه پیتزا با قارچ و گوشت
طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت بدون فر
طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت در منزل
طرز تهیه پیتزای قارچ و گوشت خانگی
پخت پیتزا قارچ و گوشت
تهیه پیتزای قارچ و گوشت
طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت
روش تهیه پیتزا قارچ و گوشت
آموزش پخت پیتزا قارچ و گوشت
اموزش پیتزای قارچ و گوشت
آموزش تصویری پیتزا قارچ و گوشت
آموزش پیتزا قارچ گوشت
آموزش تصویری پیتزای قارچ و گوشت
دستور پخت پیتزای قارچ و گوشت
- ۹۶/۰۵/۰۹