آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد الویه خوشمزه و مجلسی ۶ نفر
سایت نمکستان » برای این مطلب آموزش طرز تهیه سالاد الویه خوشمزه و لذیذ از محبوب ترین سالاد های ایرانی را آماده کرده ایم ، برای مشاهده این آموزش آشپزی این پست را دنبال کنید.
مواد لازم سالاد الویه
- سیب زمینی متوسط پنج عدد
- تخم مرغ چهار عدد
- مرغ پخته خرد شده یک لیوان
- نخود فرنگی یک لیوان
- خیار شور خرد شده یک لیوان
- سس مایونز به مقدار لازم
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه سالاد الویه
با آموزش طرز تهیه سالاد الویه از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان در خدمتتون هستیم. ابتدا در یک قابلمه مقداری آب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم . مرغ را داخل قابلمه می گذاریم تا بپزد. پس از اینکه مرغ پخت آنرا به صورت ریش ریش خرد می کنیم.
تقریبا اکثر افراد از سینه مرغ برای تهیه سالاد الویه استفاده می کنند که باعث می شود ، برای بهتر شدن طعم سالادتان از ران مرغ استفاده کنید. حالا باید سیب زمینی ها و تخم مرغ ها را آبپز کنیم. برای این منظور داخل یک قابلمه مقداری آب به همراه سیب زمینی و تخم مرغ می ریزیم و حدود یکساعت می گذاریم روی حرارت بجوشد.
پس از اینکه تخم مرغ و سیب زمیم آماده شد پوستشان را جدا می کنیم و به صورت خیلیل ریز خردشان می کنیم. در صورت تمایل می توانیم با رنده اینکار را انجام دهیم. حالا مرغ ریش ریش شده را به همراه سیب زمینی و تخم مرغ داخل ظرفی می ریزیم.
سپس خیار شور را به صورت جداگانه رنده می کنیم . سپس آبش را می گیریم و خیار شور را هم به مواد سالاد اضافه می کنیم. حالا نمک ، فلفل و ادویه اضافه می کنیم و مواد را با یکدیگر به خوبی مخلوط می کنیم. حالا نخود فرنگی را اضافه می کنیم و سس مایونز را سالاد را نیز اضافه می کنیم.
پس از اینکع سس را زدیممواد را بخوبی مخلوط می کنیم تا کاملا سس به تمام نقاط سالاد برسد. حالا برای تزیین سالاد الویه می توانیم مانند کیک مرغ از موادی مثل گوجه فرنگی ، خیار شور ، هویج و … استفاده کنیم که دست ما برای تزیین سالاد الویه خیلی باز است و تزیین این سالاد کمی سلیقه و حوصله می طلبد.
پس از اینکه سالاد تزیین شد آنرا به مدت حدودا ۲ ساعت داخل فیخچال قرار می دهیم تا سرد شود و اماده سرو شود. در صورت تمایل می توانیم به جای مرغ از ژامبون یا کالباس مرغ نیز استفاده کنیم.در صورت تمایل می توانیم مقداریهویج پخته شده هم به سالادمان اضافه کنیم تا کمی طعمش شیرین تر شود.
نکاتی در مورد سالاد الویه
برای خوش طعم کردن این سالاد هویج را با کمی شکر یا عسل بخارپز و به صورت نگینی خرد کنید و به سایر محتویات بیفزایید. برخی افراد به سالاد الویه فلفل دلمهای، ذرت یا کالباس اضافه میکنند اما این کار را توصیه نمیکنم زیرا نه تنها طعم مناسبی ایجاد نمیکند، بلکه غذای به دست آمده دیگر سالاد الویه نخواهد بود.
چاشنی و ادویه مناسب این غذا، فلفل سیاه و کمی آبلیموی تازه است. آبلیمو را فقط باید به اندازهای اضافه کرد که بوی تخممرغ پخته را بپوشاند و سالاد ترش نشود.
بهتر است خیارشورها را قبل از افزودن بشویید و بعد نگینی و بسیار ریز خردشان کنید آنگاه آنها را در سبدی بریزید و بگذارید تا کاملاً آبشان گرفته شود. این کار هم باعث میشود سالاد الویه آب نیندازد و هم بوی نامناسب و ترشیدگی از غذا به مشام نرسد.
همراه سالاد الویه فقط نان آن هم نانهای سنتی مانند نان بربری یا سنگک را به شما توصیه میکنم که البته بهتر است سبوسدار باشند. از رنده کردن مستقیم مواد غذایی مانند هویج یا خیار شور داخل ظرف سالاد جدا خودداری کنید زیرا این کار باعث میشود سالاد الویه آب بیندازد.
برای آنکه ماندگاری سالاد الویه افزایش پیدا کند، فقط به میزان مصرف هر وعده به محتویات سالاد سس مایونز اضافه کنید زیرا در غیر این صورت به سرعت فاسد خواهد شد. برای طعم بهتر می توانید از ذرت پخته یا ذرت مکزیکی هم داخل سالاد استفاده نمایید.
آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد الویه خوشمزه و مجلسی ۶ نفر
- ۹۶/۰۵/۱۳