آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ نخود و مرغ خوشمزه و مجلسی
سایت تفریحی نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه سوپ نخود و مرغ خوشمزه و لذیذ را آماده کرده ایم . برای مشاهده این آموزش آشپزی ، این پست را دنبال کنید.
مواد لازم سوپ نخود و مرغ
- نخود پخته پانصد گرم
- برنج باسماتی یک سوم فنجان
- پیاز خرد شده یک عدد
- ساقه کرفس خرد شده یک عدد
- سیر چهار حبه
- برگ بو دو عدد
- عصاره مرغ شش فنجان
- خلال پوست لیموترش یک عدد
- عصاره لیموترش دو قاشق غذاخوری
- نمک یک قاشق چایخوری
- زردچوبه یک قاشق چایخوری
- زیره یک قاشق چایخوری
- فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
- روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
- جعفری یا گشنیز برای تزیین
- زنجبیل تازه رنده شده یک قاشق چایخوری
- ران مرغ بدون پوست و استخوان ششصد گرم
طرز تهیه سوپ نخود و مرغ
با آموزش طرز تهیه سوپ نخود و مرغ از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان در خدمتتون هستیم. برای تهیه سوپ نخود و مرغ خوشمزه ابتدا باید ران مرغ را به صورت نگینی درشت خرد کنید (تقریبا تکه های ۲٫۵ سانتی).
برای مزه دار کردن مرغ نمک، زردچوبه، زیره و فلفل سیاه را روی مرغ ها داخل یک کاسه بریزید و حسابی با مرغ مخلوط کنید. داخل تابه ای روغن زیتون بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود سپس مرغ را داخل روغن بیندازید تا سرخ شود.
وقتی آنها سرخ شدند از تابه بیرون بیاورید و کنار قرار دهید و سراغ آماده کردن بقیه مواد بروید. پیاز و کرفس را ریز خرد کنید و داخل قابلمه بریزید و با روغن زیتون تفت دهید تا سبک شوند. بعد سیر رنده شده و زنجبیل را هم اضافه کرده و یک دقیقه دیگر آنها را تفت دهید.
تکه های مرغ را روی مواد قرار دهید سپس عصاره مرغ، برگ بو و خلال پوست لیمو را اضافه کنید و بگذارید به مدت یک ربع روی حرارت بمانند تا سوپ به جوش بیاید. برنج، نخود پخته شده و عصاره لیمو را داخل قابلمه بریزید تا در این زمان برنج بپزد.
بعد از پخت کامل مواد و جا افتادن سوپ برگ بو و پوست لیمو را از قابلمه بیرون بیاورید. سوپ شما آماده است ،نمک و فلفل آن را اندازه کنید و آن را در ظرف مورد نظرتان بکشید و با جعفری روی سوپ را تزیین کنید.
آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ نخود و مرغ خوشمزه و مجلسی
- ۹۶/۰۵/۱۳