آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ قارچ و جو پرک خوشمزه و مجلسی
سایت تفریحی نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه سوپ قارچ و جو پرک خوشمزه و لذیذ را آماده کرده ایم . برای مشاهده این آموزش آشپزی ، این پست را دنبال کنید.
مواد لازم سوپ قارچ
- قارچ خرد شده یک پیمانه
- جو پرک یک پیمانه
- پیاز یک عدد
- سیب زمینی یک عدد
- هویج دو عدد
- عصاره مرغ دو عدد
- جعفری خرد شده دو قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
- آبلیمو دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه سوپ قارچ و جو پرک
با آموزش طرز تهیه سوپ قارچ و جو پرک از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان در خدمتتون هستیم. برای تهیه سوپ قارچ و جو پرک خوشمزه ابتدا باید پیاز را نگینی خرد کنیم و در روغن تفت دهیم تا پیاز نرم و طلایی شود.
سیب زمینی و هویج را هم نگینی و ریز خرد کنید و به پیاز اضافه کنید و تفت دهید. قارچ ها را ورقه ای خرد کنید و به مواد داخل تابه اضافه کنید. در زمانی که قارچ را اضافه می کنید حرارت را زیاد کنید تا قارچ ها آب نیندازند.
سپس عصاره مرغ را اضافه و حدود ۳ لیوان آب میریزیم حرارت را زیاد می کنیم تا آب به جوش بیاید و مواد پخته شوند. جوپرک را در مقداری آب به مدت یک ساعت خیس کنید و هنگامی که هویج و سیب زمینی پخته شدند به مواد اضافه کنید.
نمک ، فلفل و آبلیمو و همین طور جعفری را به سوپ قارچ اضافه می کنیم و بعد از ۵ دقیقه قابلمه را از روی حرارت بر می داریم. می توانیم مانند سوپ شیر روی این سوپ را نیز با قارچ ورقه ای ، هویج و جعفری تازه خرد شده تزیین نماییم.