سالاد تبوله ، آموزش طرز تهیه سالاد لبنانی تبوله
مواد لازم سالاد تبوله
- بلغور گندم ۱ پیمانه
- خیار دو عدد متوسط
- گوجه دو عدد متوسط یا چند عدد گیلاسی
- جعفری ساتوری ۲/۳ پیمانه
- نعنا ساتوری ۱/۳ پیمانه
- سیر یک حبه
- پیازچه ۲ عدد ساتوری شده
- لیمو ترش تازه دوعدد و یا ۳-۴ قاشق آب لیمو ترش
- روغن زیتون نصف پیمانه
- نمک و فلفل به مقدار کافی
طرز تهیه سالاد تبوله
برای تهیه سالاد تبوله لبنانی بلغور گندم رو حداقل دو سه ساعت خیس میکنیم. همین خیس خوردن براش کافیه. عین سالاد شیرازی خیار و گوجه رو نگینی ریز خرد میکنیم.
اگه دوست داشتید میتونید یک پیاز کوچک هم خرد کنید. سیر و جعفری و نعنا رو کاملا ساتوری میکنیم که خرد بشن. به خیار و گوجه اضافه میکنیم.
پیازچه رو هم حلقه های نازک میکنیم و اضافه میکنیم. بعد هم بلغور گندم رو با همه مواد مخلوط میکنیم.
برای سس سالاد تبوله هم آبلیمو و روغن زیتون و نمک و فلفل رو باهم مخلوط میکنیم و کامل هم میزنیم و به سالاد تبوله اضافه میکنیم. به همین سادگی سالاد تبوله خوشمزه و عالی رو میتونیم تهیه کنیم.
سالاد تبوله یک سالاد عربی است که برای کشور لبنان می باشد و در کشورهای دیگر هم طرفداران خاص خودش را دارد. از غذایهای معروف لبنان می توان به سمبوسه ، فلافل و ... نام برد.
کلمات کلیدی سالاد تبوله
طرز
تهیه سالاد تبوله,طرز تهیه سالاد تبوله عربی,طرز تهیه سالاد تبوله
لبنانی,طرز تهیه سالاد تبوله با انار,طرز تهیه سالاد تبوله لبنان,طرز تهیه
سالاد تبوله یونانی,روش تهیه سالاد تبوله,طرز پخت سالاد تبوله,طرز تهیه ی
سالاد تبوله,نحوه تهیه سالاد تبوله,طرز تهیه سالاد های لبنانی,طرز تهیه ی
سالاد تبوله لبنانی,طرزتهیه سالاد تبوله لبنانی,طرز تهیه انواع سالاد
تبوله,دستور پخت سالاد تبوله,طرز تهیه سس سالاد تبوله