آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ شیرین لوبیا قرمز و برنج گلوتن دار
سایت تفریحی نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه سوپ شیرین لوبیا قرمز و برنج گلوتن دار خوشمزه و لذیذ را آماده کرده ایم . برای مشاهده این آموزش آشپزی ، این پست را دنبال کنید.
مواد لازم سوپ شیرین لوبیا قرمز
- پوست نارنگی 1 عدد
- آب 1 و نیم لیتر
- نبات 100 گرم
- نمک کمی
- شیر نارگیل اختیاری
- لوبیا قرمز 1 فنجان
- برنج سیاه 4 قاشق سوپخوری
طرز تهیه سوپ شیرین لوبیا قرمز
با آموزش طرز تهیه سوپ شیرین لوبیا قرمز و برنج گلوتن دار از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان در خدمتتون هستیم. برای تهیه سوپ شیرین لوبیا قرمز و برنج گلوتن دار ابتدا باید برنج گلوتن دار را از قبل 2 ساعت در آب سرد بگذارید تا خیس بخورد.
لوبیا قرمز را نیز از قبل 2 ساعت در آب سرد بگذارید تا خیس بخورد و راحت تر پخته شود. حالا لوبیا قرمز را به همراه برنج سیاه ، پوست نارنگی و آب درون یک قالبمه مناسب بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید تا جوش بیاید.
شعله اجاق را کم کرده و اجازه دهید برای 2 الی 3 ساعت قابلمه به آرامی روی گاز بچوشد تا زمانی که لوبیا قرمز ها کاملا نرم شده و آب سوپ کم و غلیظ شود. حال کمی نبات را به مراه نمک داخل قابلمه بریزید و تا زمانی که نبات حل شود آن را هم بزنید.
شعله گاز را خاموش کرده و سوپ داغ یا گرم را به همراه شیر نارگیل نوش جان کنید. برای تزیین این سوپ می توانید مانند سوپ های معروف ایرانی مثل سوپ شیر و یا سوپ قارچ از سبزیجات تازه هم استفاده کنید.
آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ شیرین لوبیا قرمز و برنج گلوتن دار
- ۹۶/۰۵/۲۱