طرز تهیه کباب چنجه
با آموزش طرز تهیه کباب چنجه از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان در خدمتتون هستیم. ابتدا باید گوشت را مناسب با سیخ های خود برش بزنیم ، برای این منظور گوشت را روی در سایز 2 سانتی متر در 2 سانتی متر برش می زنیم. اینکه همه قطعات چنجه ما یکسان باشند باعث می شود زمان کباب کردن همه قطعات گوشت همزمان با هم کباب شوند.
------------------------------------
در صورتی که مطلب ناقص است به لینک منبع مراجعه نمایید
------------------------------------
منبع : آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه کباب چنجه خوشمزه ماستی در خانه
لینک منبع : http://namakstan.net/78807-kabab-chenjeh.html
- ۹۶/۰۵/۲۵