آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه خوراک میگو ایتالیایی اصل و خوشمزه
سایت تفریحی نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه خوراک میگو ایتالیایی خوشمزه و لذیذ را آماده کرده ایم . برای مشاهده این آموزش آشپزی ، این پست را دنبال کنید.
مواد لازم میگو ایتالیایی
- میگو ← ۱ کیلو
- تخم مرغ ← ۳ عدد
- گوجه فرنگی ← ۳۰۰ گرم
- خامه ← ۱۵۰ گرم
- روغن زیتون ← یک قاشق غذاخوری
- ماءالشعیر ← ۱ عدد
- پیاز متوسط ← ۱ عدد
- سیر ← ۳ حبه
- نمک و فلفل ← به میزان لازم
طرز تهیه میگو ایتالیایی
با آموزش طرز تهیه خوراک میگو ایتالیایی از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان در خدمتتون هستیم. برای تهیه خوراک میگو ایتالیایی ابتدا میگو ها را خوب تمیز کنید و ماءالشعیر را در ظرفی ریخته و میگوها را درون آن برای 12 ساعت بخوابانید.
گوجه را رنده کنید و درون یک تابه مناسب بریزید و یک قاشق غذاخوری روغن به آن بیفزاید. زمانی که آب گوجه ها کشیده شد ، تخم مرغ ها را در ظرفی جدا شکسته و خوب هم بزنید و سپس به مواد اضافه کنید.
در مرحله بعد خامه را با تخم مرغ مخلوط کرده و در کنار مواد بگذارید. سیر را به همراه پیاز درون تابه با روغن زیتون تفت بدهید تا طلائی شوند. زمانی که خوب طلائی شدند می توانید میگو ها را به آن ها اضافه کنید و تفتشان بدهید.
در آخر میگو ها را درون ظرفی کشیده و با سس از قبل تهیه شده تزیین کنید. استفاده از ماءالشعیر باعث تردی و هم خوشمزه تر شدن خوراک میگو می شود. این خوراک را می توانید با پاستا هم میل کنید اما ما ایرانی ها ترجیح می دهیم آن را به میگو پلو تبدیل کنیم.