مواد لازم بیف استروگانف
- ۲٫۵ فنجان قارچ
- ۲ عدد پیاز متوسط باریک خرد شده
- یک حبه سیر ریز خرد شده
- نصف فنجان کره یا مارگارین
- ۱٫۵ فنجان عصاره گوشت
- نصف قاشق چایخوری نمک
- یک چهارم فنجان آرد
- ۱٫۵ فنجان خامه یا خامه ترش
- ۳ فنجان نودل تخم مرغی پخته داغ
- یک قاشق غذاخوری روغن
- نمک و فلفل برای طعم بهتر
- گوشت راسته گوساله به ضخامت ۳ سانتیمتر
طرز تهیه بیف استروگانف
برای تهیه این غذای خوشمزه روسی ابتدا گوشت را به قطعات ۳ سانتیمتری خرد نمایید. گوشت را به همراه روغن داخل تابه ریخته سرخ کنید. گوشت قهوه ای شده را از تابه خارج کرده و جدا بگذارید. در همان تابه که گوشت را سرخ کرده اید، کره یا مارگارین را بریزید تا آب شود. آرد را داخل تابه ریخته تفت دهید، سپس قارچ، پیاز و سیر را به آن اضافه کرده روی حرارت متوسط سرخ کنید. مرتب هم بزنید.
- ۹۶/۰۴/۲۱