آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد خیار اندونزی خوشمزه و مجلسی
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه سالاد خیار اندونزی خوشمزه و لذیذ را آماده کرده ایم ، برای مشاهده این آموزش آشپزی این پست را دنبال کنید.
مواد لازم سالاد خیار اندونزی
- سرکه سفید ← سه قاشق غذاخوری
- شکر ← نصف قاشق چایخوری
- فلفل قرمز خرد شده ← به میزان دلخواه
- نمک دریا و فلفل سیاه ← کمی برای طعم و مزه
- خیار پوست کنده و قطعه قطعه ← یک عدد
- گشنیز تازه خرد شده ← یک قاشق غذاخوری
- پیاز قرمز کمی درشت تر خرد شده ← یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه سالاد خیار اندونزی
با آموزش طرز تهیه سالاد خیار اندونزی از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان در خدمتتون هستیم. برای تهیه سالاد خیار اندونزی ابتدا باید درون یک ظرف خیار را ریخته و پیاز قرمز را به همراه گشنیزهای خرد شده به آن اضافه کنید.
سپس سرکه سفید را هم به همراه شکر ، فلفل قرمز خرد شده به ظرف اضافه کرده و خوب مواد را با هم ترکیب کنید. در مرحله بعد نمک دریایی و فلفل سیاه را نیز به باقی مواد اضافه کنید و به آرامی سالاد را مخلوط کنید.
روی ظرف حاوی مواد را با سلفون بپوشانید و حداقل برای نیم ساعت درون یخچال بگذارید و سپس نوش جان کنید. برای تزیین سالاد اندونزی خیار می توانید از گشنیز و جعفری خرد شده استفاده نمایید.
آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد خیار اندونزی خوشمزه و مجلسی
- ۹۶/۰۶/۰۵