مواد لازم | مقدار مواد |
سینه مرغ | ۶۰۰ گرم |
قارچ | ۲۵۰ گرم |
ژامبون | ۱۰۰ گرم |
پرتقال | ۴ عدد |
رازیانه | ۱ عدد |
کره | ۲ قاشق سوپخوری |
روغن زیتون | ۲ قاشق سوپخوری |
ادویه فرانسوی | ۲ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
پیاز درشت | یک عدد |
طرز تهیه مرغ پرتقالی
با آموزش طرز تهیه مرغ پرتقالی از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان در خدمتتون هستیم. برای تهیه مرغ پرتقالی ابتدا سینه مرغ بدون استخوان را به صورت شنیسلی ( شنیسل مرغ ) خرد میکنیم. کره را در یک تابه گود بر روی حرارت ملایم ذوب میکنیم.
سینههای مرغ را اضافه کرده، حدود ۱۵ دقیقه (بسته به ضخامت گوشت) سرخ میکنیم تا جایی که قهوهای رنگ شده و کاملا بپزد. در این بین قارچ را همراه با رازیانه و ژامبون آماده میکنیم. قارچ را به خوبی شسته و برش میزنیم.
برگهای بیرونی رازیانه، ریشه و دیگر قسمتها را جدا کرده و ریز برش میزنیم. پوست پیاز را گرفته و حلقهای خرد میکنیم. ژامبون را به شکل باریکههای کوچک برش میزنیم. مرغ را پس از سرخ شدن از تابه خارج میکنیم.
در ادامه روغن زیتون را اضافه کرده و تا ۱ دقیقه حرارت میدهیم. حلقههای برش خرده پیاز را در کنار قارچ، رازیانه و ژامبون اضافه کرده، بر روی حرارت ملایم در حالی که گهگاه مواد را تفت میدهیم، تا ۱۵ دقیقه سرخ میکنیم.
مرغ را به تابه بازگردانده و ادویه فرانسوی را همراه با نمک و فلفل بر روی آن میپاشیم. آب ۴ عدد پرتقال را بگیرید و کمی هم از پوست آن را برای تزئین رنده کنید.
آب پرتقال را بر روی مواد درون تابه ریخته و حرارت را طوری تنظیم میکنیم که مایع درون تابه کمی جوش بزند. شعله را کم میکنیم تا مرغ پرتقالی آرام بپزند و سس کمی غلیظ شود. غذا آماده است. با برنج یا نان نوش جان کنید.
این غذای خوشمزه و اسپشیال یک غذای مجلسی است که می توانید در مجالس خود از آن استفاده نمایید. در صورت تمایل می توانید جوجه کباب های خود را نیز با پرتقال تهیه کنید که طعم فوق العاده خاصی می گیرد.
- ۹۶/۰۶/۱۷