نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه اسکالپ میگو خوشمزه و لذیذ را آماده کرده ایم ، برای مشاهده این آموزش آشپزی این پست را دنبال کنید.
مواد لازم | مقدار مواد |
میگو پوست کنده | ۲۵۰ گرم |
سیر | ۴ حبه |
زنجبیل رنده شده | ۱ قاشق غذاخوری |
پیاز رنده شده | ۱ عدد |
تخم مرغ | ۲ عدد |
پودر جوز هندی | ۱ قاشق چایخوری |
پودر سوخاری | به میزان لازم |
آرد سوخاری | به میزان لازم |
سویا سس | ۳ قاشق غذاخوری |
لیمو ترش | ۲ قاشق غذاخوری |
روغن مایع | به میزان لازم |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه اسکالپ میگو
با آموزش طرز تهیه اسکالپ میگو از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان در خدمتتون هستیم. برای تهیه اسکالپ میگو ابتدا باید درون ظرف زنجبیل را ریخته و به آن سیر ، لیمو ، پیاز رنده شده ، جوز هندی ، و سویا سس را ریخته و با هم مخلوط کنید.
سپس میگو ها را به آن اضافه کنید تا طعم دار شوند. میگوها برای مدت ۳ ساعت باید درون این مخلوط باشند تا کاملا مزه دار شوند. تخم مرغ ها را درون ظرفی شکسته و خوب بزنیدشان و سپس میگو ها را درون آن بزنید و بعد درون آرد سوخاری بغلتانید
و دوباره درون تخم مرغ بزنید و دوباره برای بار آخر درون آرد سوخاری بغلتانید و درون روغن داغ سرخ کنید. اسکالپ میگو را می توانید مانند خوراک میگو با برنج سفید سرو کنید.
- ۹۶/۰۶/۲۰