نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه زرشک پلو با مرغ خوشمزه و لذیذ را آماده کرده ایم ، برای مشاهده این آموزش آشپزی این پست را دنبال کنید.
مواد لازم | مقدار مواد |
برنج | ۴ لیوان |
پیاز | ۳ عدد |
زرشک | ۱ لیوان |
شکر | ۲ قاشق مرباخوری |
مرغ | ۳۰۰ گرم |
کره | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن مایع | ۲ قاشق غذاخوری |
سیب زمینی | ۱ عدد |
زعفران | به میزان لازم |
نمک و زردچوبه | به میزان لازم |
طرز تهیه زرشک پلو با مرغ
با آموزش طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان در خدمتتون هستیم. برای تهیه یک زرشک پلوی مجلسی و خوشمزه ابتدا تکههای مرغ را بدون افزودن هیچ گونه ادویه در ۲ قاشق غذاخوری روغن سرخ کنید.
بعد از طلایی شدن مرغ ها ، پیازها را نگینی ریز خرد کنید و به قابلمه بیفزایید و پس از افزودن نمک و زردچوبه ، مقداری آب بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم پخته شوند. در قابلمهای که آب در حال جوشیدن است، برنج را بریزید و بعد از گذشت چند دقیقه آن را آبکش کنید.
در تابهای کوچک کره، شکر، زعفران و زرشک بریزید و پس از آب شدن کره، کمی آب به آنها اضافه کنید و این مخلوط را از روی حرارت بردارید تا هم زرشکها قرمز بمانند و هم زعفران رنگ خود را به سایر محتویات بدهد.
برنج را بعد از دم کشیدن در ظرف بکشید و روی آن را با برنج مخلوط شده با زرشک و زعفران بپوشانید. در ظرفی دیگر هم مرغ را بریزید و در کاسهای کوچک آب مرغ را سرو کنید. برای خوشمزه تر شدن غذا می توانید سیب زمینی هم سرخ کنید و در کنار مرغ سرو نمایید.
- ۹۶/۰۶/۲۰