دستور درست کردن سالاد هفت رنگ
مواد اولیه:
سیب زمینی پخته شده نگینی شده: 2پیمانه
فلفل سبز: نصف پیمانه
پیازچه: نصف پیمانه
لبوی پخته شده و خرد شده: 1پیمانه
سس مایونز: 1 پیمانه
گوجه فرنگی فیله شده یا گوجه مینیاتوری: 100 گرم
نمک وفلفل: به میزان لازم
سرکه سفید: نصف پیمانه
لوبیا چیتی پخته شده: 1پیمانه
برنج پخته و دم کشیده: نصف پیمانه
سس
مایونز و سرکه را در ظرف می ریزیم و نمک و فلفل اضافه کرده و هم می زنیم و
سیب زمینی پخته و نگینی شده را اضافه کرده و هم می زنیم سپس برنج را اضافه
کرده و هم می زنیم سپس لوبیای پخته شده /لبو /فلفل دلمه ای یا فلفل سبز
شیرین /پیازچه خردشده /گوجه فرنگی خرد شده یا گوجه مینیاتوری را اضاف کرده و
کاملا هم می زنیم سپس در ظرف سرو را دورش کاهو چیده و سالاد را داخلش می
ریزیم و 1 ساعت در یخچال قرار می دهیم .
دستور درست کردن سالاد هفت رنگ
- ۹۶/۰۶/۲۶