طرز تهیه کوکوی ماکارونی
برای تهیه کوکوی ماکارونی مجلسی ابتدا ماکارونی را به همراه چند لیوان آب و دو قاشق نمک داخل قابلمه ای می ریزیم. وقتی آب جوش آمد ماکارونی را تست می کنیم و زمانی که بین دو انگشت نرم شد آنرا از روی حرارت برمیداریم.
حالا ماکارونی را دو مرتبه آبکش می کنیم تا به یکدیگر نچسبند. پیاز را نگینی خرد می کنیم و داخل مقداری روغن تفت می دهیم ، سپس فلفل دلمه ای را به صورت ریز خرد می کنیم و به پیاز اضافه می کنیم. بعد از کمی تفت دادن سوسی ها را خرد می کنیم و اضافه می کنیم.
سوسیس ها که رنگشان تغییر کرد سس گوجه را به همراه مقداری نمک و فلفل اضافه می کنیم. بعد از اینکه کمی مواد را تفت دادیم تابه را از روی حرارت برمیداریم. حالا مواد را داخل یک کاسه می ریزیم. ماکارونی را هم اضافه می کنیم.
سپس تخم مرغ ها را روی مواد می شکنیم و مقدارسی نمک و فلفل اضافه می کنیم و مواد کوکو را خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند. تابه بزرگ انتخاب می کنیم و مقداری روغن داخلش می ریزیم.
پس از اینکه روغن داغ شد مایه کوکوی ماکارونی را اضافه می کنیم . بعد از اینکه یک سمت کوکو سرخ شد آنرا بر میگردانیم تا سمت دیگرش سرخ شود. در پایان به همراه سس کچاب کوکوی ماکارونی خوشمزه خود را تزیین و سرو می کنیم.
این کوکو به کوکوی پیتزایی هم معروف است و شبیه به پیتزا می شود. سس مخصوص این کوکو مانند فست فودها سس کچاب است البته در صورت تمایل می توانید از سس فرانسوی هم استفاده کنید.
نکته مهم در مورد کوکوی ماکارونی و سرخ کردن آن این است که این نوع کوکو را باید زودتر از روغن خارج کرد تا خشک نشود زیرا اگر خشک شود مانند ته دیگ ماکارونی خشک شاید برای خیلی از افراد دلچسب نباشید و براحتی با چنگال نتوانید انرا میل نمایید.
- ۹۶/۰۷/۰۶