آموزش طرز تهیه کباب کشمیری خوشمزه و مجلسی با سس مخصوص
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه کباب کشمیری خوشمزه و لذیذ را آماده کرده ایم ، برای مشاهده این آموزش آشپزی این پست را دنبال کنید.
مواد لازم کباب کشمیری
- مرغ بدون پوست و استخوان ↔ 500 گرم
- پودر زیره ↔ 1 قاشق چایخوری
- فلفل قرمز و فلفل سیاه ↔ نصف قاشق چایخوری
- ادویه گراما سالا ↔ 2 قاشق چایخوری
- پودر زنجبیل ↔ 1 قاشق چایخوری
- سیر رنده شده ↔ 1 حبه
- آبلیمو ↔ 2 قاشق چایخوری
- ماست چکیده ↔ 15 گرم
مواد لازم سس مخصوص کباب کشمیری
- فلفل سبز دلمه ای خرد شده ↔ 2 عدد
- پیاز کوچک خرد شده ↔ 2 عدد
- آبلیموی تازه ↔ 1 قاشق غذاخوری
- زنجبیل ↔ 1 قاشق غذاخوری
- هل ↔ 2 عدد
- گوجه فرنگی خرد شده ↔ 500 گرم
- روغن مایع ↔ 2 قاشق غذاخوری
- زردچوبه ↔ 1 قاشق چایخوری
- رب گوجه فرنگی ↔ 1 قاشق غذاخوری
- گشنیز خرد شده ↔ 2 قاشق غذاخوری
- پنیر خانگی یا فتا حبه شده ↔ 300 گرم
- ادویه گراماسالا ↔ 1 قاشق چایخوری
- نمک و فلفل سیاه ↔ به مقدار لازم
طرز تهیه کباب کشمیری
با آموزش طرز تهیه کباب کشمیری از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان در خدمتتون هستیم. برای تهیه کباب کشمیری ابتدا باید مرغ ها را کبابی خرد کنید و تمیز بشورید.
مرغ را داخل ظرفی بریزید و با همه مواد کباب مخلوط کنید. درب ظرف را بگذارید و ظرف را داخل یخچال بگذارید.هرچه مرغ داخل این مواد بیشتر بماند خوش طعم تر و ترد تر خواهد شد.
پس اگر زمان دارید مرغ را برای 1 روز داخل این مواد نگه دارید. بعد از این مدت کباب ها را به سیخ بکشید و در تابه چدنی با کمی روغن سرخ کنید تا طلایی شوند. کباب را همراه با سس مخصوص سرو کنید.
طرز تهیه سس مخصوص کباب کشمیری
در تابه روغن مایع را بریزید و روی حرارت بگذارید تا گرم شود. سپس زیره و هل را داخل تابه بریزید و تفت دهید. زنجبیل، رب گوجهفرنگی، زردچوبه و گراماسالا را هم اضافه کنید و تفت دهید.
پیاز، فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را هم که به صورت نگینی ریز خرد کرده اید به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا خامی سبزیجات گرفته شود. در آخر، نمک، فلفل سیاه و آبلیمو را اضافه کنید. پنیر فتا را بیفزایید و در تابه را بگذارید تا سس غلیظ شود.
آموزش طرز تهیه کباب کشمیری خوشمزه و مجلسی با سس مخصوص
- ۹۶/۰۷/۲۶