آموزش کامل طرز تهیه کباب گوشت و کنجد خوشمزه و مجلسی با فیله
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه کباب گوشت و کنجد خوشمزه و لذیذ را آماده کرده ایم ، برای مشاهده این آموزش آشپزی این پست را دنبال کنید.
مواد لازم کباب گوشت و کنجد
فیله (یا راسته) گوشت گوساله ↔ ۶۰۰ گرم
کنجد خام ↔ یک چهارم پیمانه
سویا سس ↔ یک سوم پیمانه
کلم سفید و قرمز ↔ ۴۰۰ گرم
شکر ↔ ۲ قاشق سوپخوری
سرکه یا آب لیموترش ↔ یک چهارم پیمانه
روغن زیتون ↔ نصف پیمانه
سیر ↔ ۲ حبه
پیازچه ↔ ۶ عدد
تربچه ↔ ۴ عدد
نمک و فلفل سیاه ↔ به مقدار لازم
طرز تهیه کباب گوشت و کنجد
با آموزش طرز تهیه کباب گوشت و کنجد از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان در خدمتتون هستیم. برای تهیه کباب گوشت و کنجد ابتدا باید در تابه ای 1 قاشق غذا خوری روغن زیتون بریزید و کنجد را با حرارت ملایم تفت دهید.
نصفی از کنجدی که تفت داده اید را بردارید و کنار بگذترید. نصف دیگر کنجد را هم از روی حرارت بردارید و با سویا سس، شکر، سرکه، روغن زیتون، فلفل و سیر مخلوط کنید. گوشت را به صورت کبابی خرد کنید و نصفی از سس را به آن اضافه کنید .
ظرف را برای نیم تا یک ساعت در جایی قرار دهید تا گوشت کاملاً مزه دار شود. بعد از این مدت نمک را به گوشت اضافه کرده و روی کباب پز قرار دهید تا پخته شود. اگر کباب پز در دسترس ندارید می توانید کباب ها را داخل ماهیتابه چدنی و نچسب کباب کنید.
در این فاصله کلم سفید، قرمز، پیازچه و تربچه را با بقیه ی سس مخلوط کنید. آن را در ظرفی بریزید و گوشت کباب شده را روی آن قرار دهید و بقیه کنجد را روی آن بپاشید.
آموزش کامل طرز تهیه کباب گوشت و کنجد خوشمزه و مجلسی با فیله
- ۹۶/۰۷/۲۶