آموزش کامل طرز تهیه کباب بختیاری در تابه بسیار خوشمزه در منزل
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه کباب بختیاری خوشمزه و لذیذ را آماده کرده ایم ، برای مشاهده این آموزش آشپزی این پست را دنبال کنید.
مواد لازم کباب بختیاری
- فیله گوساله ↔ 300 گرم
- سینه مرغ مکعبی خرد کرده ↔ 300 گرم
- قارچ ورقه ای خرد کرده ↔ 100 گرم
- روغن برای سرخ کردن ↔ 3 قاشق غذاخوری
- پیاز خلالی خرد کرده ↔ 2 عدد متوسط
- نمک و فلفل ↔ به میزان لازم
- مخلوط ادویه ↔ 1 قاشق چایخوری
- زعفران دم کرده ↔ یک قاشق غذاخوری
- فلفل دلمه ای ↔ 1 عدد
- پیاز و جعفری خرد کرده ↔ به مقدار لازم
پیشنهاد ما : طرز تهیه کباب تابه ای
طرز تهیه کباب بختیاری
با آموزش طرز تهیه کباب بختیاری در تابه از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان در خدمتتون هستیم. برای تهیه کباب بختیاری ابتدا باید مرغ ها را مکعبی و گوشت را به صورت نواری برش بزنید.
داخل تابه ای مقداری روغن بریزید و پیاز خلالی خرد شده را در آن تفت دهید. بعد از اینکه پیاز نرم و کمی طلایی شد گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ بدهد.
بعد از چند دقیقه گوشت مرغ را اضافه کنید و تفت دهید. قارچها را هم به صورت ورقه ای خرد کنید و به تابه اضافه کنید و تفت دهید در این مرحله حرارت را زیاد کنید تا قارچ آب نیندازد.
پیشنهاد ما : طرز تهیه کباب چنجه
سپس فلفل دلمه ای خلالی خرد شده را به همراه نمک و فلفل و ادویه و زعفران اضافه کنید و تفت دهید. بعد از چند دقیقه تابه را از روی حرارت بردارید. کباب آماده شده است آن را داخل ظرف بریزید و با پیاز و جعفری و نان میل کنید.
آموزش کامل طرز تهیه کباب بختیاری در تابه بسیار خوشمزه در منزل
- ۹۶/۰۷/۲۷