آموزش طرز تهیه کباب موهامورا لبنانی خوشمزه با گوشت چرخ کرده
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه کباب موهامورا خوشمزه و لذیذ را آماده کرده ایم ، برای مشاهده این آموزش آشپزی این پست را دنبال کنید.
مواد لازم کباب موهامورا
- سس موهامارا ↔ نصف فنجان
- گوشت چرخ کرده ↔ 450 گرم
- ادویه ↔ 1 قاشق چایخوری
- دارچین ↔ 1 قاشق چایخوری
- پیاز ↔ 1 عدد
- نمک ↔ به میزان دلخواه
پیشنهاد ما : طرز تهیه کباب لندنی
طرز تهیه کباب موهامورا
با آموزش طرز تهیه کباب موهامورا از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان در خدمتتون هستیم. برای تهیه کباب موهامورا ابتدا باید پیاز و جعفری را خیلی ریز و ساطوری خرد کنید.
گوشت را در ظرفی بریزید و پیاز و جعفری را به آن اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید. ادویه ها و نمک را هم اضافه کنید و گوشت ر ورز دهید. در آخر سس موهامارا را هم اضافه کنید.
مقداری از مواد گوشتی را بردارید و آن را به شکل سوسیس در بیاورید. دور گوشت را فویل بپیچید و آن را به مدت 10 دقیقه در فر با درجه حرارت 400 درجه ی فارنهایت یا 200 درجه سانتی گراد قرار دهید.
پیشنهاد ما : طرز تهیه کباب شکم پر
هر چند دقیقه گوشت را زیر و رو کنید تا همه جای گوشت پخته شود. کباب موهامورا را با نان پیتا و سالاد سرو کنید.
آموزش طرز تهیه کباب موهامورا لبنانی خوشمزه با گوشت چرخ کرده
- ۹۶/۰۷/۲۷