دستور طرز تهیه شور ماهی پلو خوشمزه و مجلسی جنوبی بوشهری
سایت تفریحی نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه شور ماهی پلو خوشمزه و لذیذ را آماده کرده ایم . برای مشاهده این آموزش آشپزی ، این پست را دنبال کنید.
مواد لازم شور ماهی پلو
- برنج ۳ لیوان
- ماهی شور متوسط ۱ عدد
- شوید پاک شده و خرد شده ۲۰۰ گرم
- کشمش ۱ پیمانه
- پیاز داغ ۱ قاشق سوپخوری
- پودر لیموعمانی ۱ قاشق سوپخوری
- زردچوبه و نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه شور ماهی پلو
برای تهیه شور ماهی پلو خوشمزه ابتدا باید برنج را با شوید و کره یا به صورت کته یا آبکش بپزید.
ماهی را حداقل ۳ ساعت در آب سرد بخوابانید تا شوری آن گرفته شود.
چند بار آب آن را عوض کنید. سپس ماهی را تمیز کرده و تکه تکه کنید.
روغن را در تابه ریخته و ماهی را سرخ کنید.
کشمش پاک کرده و شسته را به ماهی اضافه کنید و کمی سرخ کنید.
پیازداغ ، زردچوبه، فلفل و پودر لیموعمانی را به ماهی و کشمش اضافه کنید و ماهی را به صورت جداگانه با پلو سرو کنید.
میتوانید ماهی و کشمش را موقع کشیدن برنج لابهلای آن بگذارید و دم کنید.
دستور طرز تهیه شور ماهی پلو خوشمزه و مجلسی جنوبی بوشهری
- ۹۶/۰۴/۲۵