دستور طرز تهیه میگو پلو خوشمزه و مجلسی اصل با سبزی جنوبی
طرز تهیه میگو پلو اسپانیایی
برای تهیه میگو پلو اسپانیایی خوشمزه ابتدا باید پیاز و کرفس خردشده را در روغن داغ تفت دهید تا سرخ شوند. سپس سیر، فلفل قرمز، برگ بو، پودر ارگانو، گوجه فرنگی، رب گوجهفرنگی و آب مرغ را به آن اضافه کنید.
در ظرف را بگذارید و به مدت نیم ساعت آن را روی اجاقگاز حرارت دهید. پس از طی این مدت، برنج را همراه نمک و فلفل سیاه در قابلمه ریخته و نیم ساعت دیگر حرارت دهید تا برنج نیمپز شود. در تابه کوچکی، کمی روغن ریخته و فیله ماهی سفید را در آن تفت دهید. ئمیگوها را نیز در قابلمه کوچکی حاوی آب بریزید و همراه کمی نمک بپزید.
تکههای ماهی را با میگوی پختهشده روی برنج ریخته و در قابلمه را بگذارید تا برنج کاملا پخته و آب اضافی آن نیز از بین برود. برای جلوگیری از به همچسبیدن برنج، پیش از قرار دادن دمکنی، یک چهارم استکان آب سرد به آن اضافه کنید.
منبع : میگو پلو
- ۹۶/۰۴/۲۷